burgerbelangen wil burgers warm maken voor lokale politiek

 Aan de orde komen onder andere de gemeentelijke financiën, de rol van de gemeenteraad, politieke instrumenten en de actuele raadsagenda. Daarnaast wordt stilgestaan bij concrete vragen als ‘wie neemt welke besluiten, hoeveel tijd kost het raadswerk, welke vergoeding staat daar tegenover en wat is het verschil tussen lokale en landelijke politiek’.

Het programma is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Raalte die belangstelling hebben voor de lokale politiek en overwegen daar iets mee te doen. Dat kan variëren van een ambitie om raadslid te worden, meedraaien in de steunfractie of een rol als adviseur op speciale onderwerpen. Bij voorkeur zien we deelname vanuit alle leeftijdsgroepen en alle kernen.

Het programma start in oktober en beslaat één avond per maand. Voor leden en aspirant-leden van BurgerBelangen is deelname gratis.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met fractievoorzitter Ben Nijboer via ben.nijboer@hotmail.com of 06-38073565.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.