broekrock 2016 gaat los op zaterdagavond en zondagmiddag

Om 14:30 uur zullen langzaam weer de eerste danspasjes worden gezet. DJ Wilco zal Broekrcok aftrappen met een paar swingende plaatjes. Timmermans zal in Live in the Living muziek spelen muziek die gaat van Nooitgedagt tot De Walt(z) en is geschikt voor elk welwillend publiek. Om 16:00 uur zullen de Woezels met hun elektronische, extreem dansbare, nederhiphoppop iedereen aangenaam verrassen. Indie rock band Fort Wonder neemt het daarna over. Zij halen hun inspiratie uit bands als Radiohead, Foals en The National, en passen dus precies bij Broekrock.

Fan van wijn?
Altijd al wat meer willen weten over wijn? Of genoeg van bier? Dan kan je nu eindelijk je hart ophalen bij de vinologen. Zij zullen je alles vertellen over de bekende wijnsoorten. Vanzelfsprekend wordt er aandacht geschonken aan de legendarische nr 14 Johan Druyff. Ook kan je de wijn proeven, zodat je de volgende dag weer fris aan de werkweek kan beginnen.

Als afsluiter van Broekrock zal mr. Skolnick optreden. Deze eensmansband weet het publiek altijd weer te verrassen met zijn antieke orgel en drumcomputer. Zeker de moeite waard om eens live te zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.