brett ziel

Ik vertelde haar van mijn tientallen bijna-dood ervaringen en van mijn linksdraaiende en opstijgende ziel, al vóór ik de boom of de vangrail raakte. Ze keek bedenkelijk en legde uit dat een overleden min-ziel nog maandenlang kon worstelen met een levende plus-ziel.

De ontvanger van de donorziel zou de gemengde energiebanen als vreemde pijn kunnen gaan ervaren en verzeild raken in een uitgesteld sterfproces. De negatieve kracht en extreme karaktertrekken van mijn ziel, die zij voelde en waarnam, zouden een gevaar kunnen vormen voor de hele familie en de wijde omgeving van de ziel-ontvanger.

Wilde ik dat wel? Kon ik niet beter, als bewuste donor, mijn verantwoordelijkheid nemen en afzien van verdere stappen voordat de paranormale chaos en paniek zou uitbreken?

Tsja, dacht ik. Dat was me nou verdorie ook wat.

brettcolumn@hotmail.com
staging2.brettsnap.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.