Home / archiefcentraal / brett knooppunt

brett knooppunt

Onze zorgeloze tocht werd mogelijk gemaakt door het fantastische fietsknooppunten-systeem. We hoefden niet na te denken, fietsten slechts van opdracht naar opdracht en genoten van het lieflijke land tussen de grote rivieren en van elkaar.

Cijfermatig is er geen enkele logica te bespeuren in de volgorde van de ronde bordjes,  toch werden we keurig door het landschap geleid. We fietsten van 51 naar 17 en via 8 naar 74, namen een pontje naar de overkant en vervolgden onze weg naar 33 en 81. We kwamen serieuze lange afstandsfietsers tegen die hun hand opstaken. Nederland openbaarde zich als ‘s werelds mooiste en fijnste land.

In Ravenstein kropen we in een zacht hotelbed. Toen ik mijn ogen sloot zag ik kronkelende groene en blauwe vlakken tot aan de horizon. Met vier pils en een gebakken forel in mijn vermoeide lijf was ik tot alles bereid.

brettcolumn@hotmail.com
www.brettsnap.nl

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.