Home / archiefcentraal / bokkers als special act op broekrock

bokkers als special act op broekrock

Deze avond zullen de volgende bands ook een aantal plaatjes ten gehore brengen: New River Coalfield, Yossarian, Woof! Woof! Ridicule en Roy Koch. Dj´s Tom Maatman, de Volcano Boys en Bolinski zullen plaatjes draaien in de Dj ruimte. Zin om lekker te ontspannen? Kom dan naar de ‘Live in the Living’.

Geniet van Gerjon Gijsbers die voor zal lezen uit eigen werk en David Berghout. Wat hij gaat spelen is nog een verrassing, maar het zal vast iets te maken hebben met zijn grote voorliefde voor reaggae.

En alles met gratis entree! Kun je vandaag niet meer komen, wees gerust, morgen is er weer een dag. De zondag belooft ook een hele mooie dag met een goed programma te zijn. Kijk voor de volledige programmering op www.broekrock.nl of ga naar facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/broekrock/

Lees ook

Drive through voor jarige Riet Dieperink van der Veer

WESEPE – Riet Dieperink van der Veer uit Wesepe werd vorige week woensdag 90 jaar. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.