bokkers als special act op broekrock

Deze avond zullen de volgende bands ook een aantal plaatjes ten gehore brengen: New River Coalfield, Yossarian, Woof! Woof! Ridicule en Roy Koch. Dj´s Tom Maatman, de Volcano Boys en Bolinski zullen plaatjes draaien in de Dj ruimte. Zin om lekker te ontspannen? Kom dan naar de ‘Live in the Living’.

Geniet van Gerjon Gijsbers die voor zal lezen uit eigen werk en David Berghout. Wat hij gaat spelen is nog een verrassing, maar het zal vast iets te maken hebben met zijn grote voorliefde voor reaggae.

En alles met gratis entree! Kun je vandaag niet meer komen, wees gerust, morgen is er weer een dag. De zondag belooft ook een hele mooie dag met een goed programma te zijn. Kijk voor de volledige programmering op staging2.broekrock.nl of ga naar facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/broekrock/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.