Home / archiefcentraal / aftrap consumentenactie trots op wijhe

aftrap consumentenactie trots op wijhe

De consumentenactie ‘Trots op Wijhe’ is een actie waarmee Wijhe ’92 iets terug doet voor de ondernemers van Gastvrij Wijhe die voor een groot deel sponsor zijn van de club. Voor alle Wijhenaren zijn er stempelkaarten die twee maanden geldig zijn. De stempelkaarten komen in de Huis aan Huis Reklamix te staan, ze zijn te downloaden van de websites van Wijhe’92 en Gastvrij Wijhe en ze zijn uiteraard verkrijgbaar bij de circa zeventig leden van Gastvrij Wijhe of bij Wijhe ‘92.

Elke twee maanden komen nieuwe stempelkaarten beschikbaar. Bij aankopen bij ondernemers van Gastvrij Wijhe krijgt men één stempel. Op de stempelkaart moeten zeven verschillende stempels staan. Als de stempelkaart vol is, kan deze ingeleverd worden in kantine ‘De Verlenging’ van Wijhe ’92, in de Langstraat (Slagerij Ruiter en AH Boomgaard) of bij De Poort van Wijhe (Sportcentrum LEEF!). Iedereen mag onbeperkt volle stempelkaarten inleveren.

Uit de ingeleverde stempelkaarten worden per actieronde van twee maanden steeds tien kaarten getrokken die een prijs winnen. Deze prijzen zijn onder andere: drie keer één heel lot van de Staatsloterij, twee kaartjes voor een wedstrijd van Go Ahead Eagles, twee kaartjes voor een wedstrijd van Kwiek Raalte, twee kaartjes voor een wedstrijd van Handbalvereniging Dalfsen, twee kaartjes voor PEC Zwolle en drie keer één waardebon van Gastvrij Wijhe. In totaal worden er vijf actierondes gehouden.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.