Home / archiefcentraal / achtste editie gratis verwenweekend care4kids event in heino

achtste editie gratis verwenweekend care4kids event in heino

De Care4Foundation maakt het mogelijk dat deze gezinnen even kunnen ontspannen en er samen tussenuit kunnen. Tijdens het weekend beschikt ieder gezin over een (aangepaste) vakantiewoning, maaltijden en (medische) zorg. Daarnaast is er een uitgebreid activiteitenprogramma voor jong en oud.

In het weekend zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Zo kan men, geheel vrijblijvend, deelnemen aan onder andere een huifkartocht, een mountainbike clinic, de talentshow Care4Kids Got Talent, een kinderdisco, en een optreden van een muzikale clown. Care4Kids Event Heino is een initiatief van de Care4Foundation en wordt mede mogelijk gemaakt door de zorgorganisatie ECR (European Care Residences).

Vele vrijwilligers bieden zo nodig 24-uurs zorg en verpleging aan de ouders en/ of kinderen. Dankzij hun inzet en de bijdrage van een groot aantal sponsoren, kunnen de gezinnen zorgeloos ontspannen en genieten van een heerlijk lang weekend.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.