abc de cirkel maakt meubilair voor de salamander 2

ABC de Cirkel werkt o.a. met mensen met niet aangeboren hersenletsel en mensen met een stoornis in het autistisch spectrum. Er worden diverse dagbestedings- en sociale activerings- en arbeidstraining-programma’s aangeboden, waaronder in Loods 64 in Olst. Dit is een professionele timmer en metaalwerkplaats waar een tiental jongens en twee meiden dagelijks aan het werk zijn.

Mark Timmer, Kilian Horstede en Amanda Höfelt kregen de opdracht om er voor te zorgen dat er mooi en bruikbaar meubilair gemaakt werd voor de horecaboot in Wijhe. De jongens hebben er met heel veel plezier aan gewerkt en zijn trots op het resultaat.

Ook een opdracht voor de timmer/metaalwerkplaats van ABC de Cirkel? Bel Ronald, 06-26743806 en bespreek de mogelijkheden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.