zomer in overijssel koude nacht met veel vallende sterren

De combinatie van weinig wind, heldere momenten en een kille luchtsoort zorgt ervoor dat de minimumtemperatuur erg laag uitvalt voor een augustusnacht

Perseïden
De meteorenzwerm Perseïden bereikt in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn hoogtepunt. Maar ook de nachten ervoor en erna zijn er vallende sterren te zien, alleen iets minder in aantal. Het begin van komende nacht is daarvoor al een goed moment, omdat het vaak helder is.

Ook blijft het op de meeste plaatsen droog. Later in de nacht neemt de bewolking vanuit het westen toe. De regio waar je de grootste kans hebt om vallende sterren te zien, is het zuidoosten van het land. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.