Home / archiefcentraal / wijhe92 wint eerste bekerwedstrijd

wijhe92 wint eerste bekerwedstrijd

Namens Wijhe wisten Ricardo Heerink (0-1 in de 12e minuut), Tim Mulder (1-2 in de 48e minuut) en Marijn Ruiter (1-3 in de 90e minuut) te scoren. In de 38e minuut wist Zalk de stand nog gelijk te trekken.

Voor het seizoen van start gaat speelt Wijhe’92 nog twee wedstrijden in de bekerstrijd. Eerst reist de ploeg van trainer Hans van der Hoop af naar tegenstander WZC Wapenveld (dinsdag 23 augustus om 20.00 uur), om exact een week later thuis aan te treden tegen SV Raalte. Ook die wedstrijd begint om 20.00 uur.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.