wij land festival in wesepe bereidt zich voor op derde editie

Op verschillende locaties in het dorp komen diverse disciplines aan bod en wordt de bezoeker gastvrij ontvangen en verrast door het aanbod.

Kratjespodium 2.0
De aanmeldingen voor het ‘kratjespodium’ liepen dit jaar storm. Op de vorige editie van Wij-land deed het kratjespodium voor het eerst zijn intrede met vier bands. Dit aantal is in een jaar vervijfvoudigd. “Dit betekent dat we dit jaar niet één, maar twee podia hebben. Het kratjespodium is een klein intiem podium waar bands, acts en singer-songwriters hun kunsten kunnen vertonen in ruil voor een kratje (bier of fris naar eigen keuze).”

Wapen van Wesepe en Nicolaaskerk
Ook het Wapen van Wesepe en de Nicolaaskerk zijn weer een locatie tijdens Wij-land. Met muziek van klassiek tot rock en tevens ook theater. Tussen deze locaties en de kratjespodia in, is ook de A. Bosschool met daarnaast de kunstkazerne een punt om van alles te beleven. Er wordt dit jaar om 15.00 uur gestart en het zal de bezoeker aan niets ontbreken om het tot ’s avonds laat vol te kunnen houden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.