Home / archiefcentraal / wij land festival in wesepe bereidt zich voor op derde editie

wij land festival in wesepe bereidt zich voor op derde editie

Op verschillende locaties in het dorp komen diverse disciplines aan bod en wordt de bezoeker gastvrij ontvangen en verrast door het aanbod.

Kratjespodium 2.0
De aanmeldingen voor het ‘kratjespodium’ liepen dit jaar storm. Op de vorige editie van Wij-land deed het kratjespodium voor het eerst zijn intrede met vier bands. Dit aantal is in een jaar vervijfvoudigd. “Dit betekent dat we dit jaar niet één, maar twee podia hebben. Het kratjespodium is een klein intiem podium waar bands, acts en singer-songwriters hun kunsten kunnen vertonen in ruil voor een kratje (bier of fris naar eigen keuze).”

Wapen van Wesepe en Nicolaaskerk
Ook het Wapen van Wesepe en de Nicolaaskerk zijn weer een locatie tijdens Wij-land. Met muziek van klassiek tot rock en tevens ook theater. Tussen deze locaties en de kratjespodia in, is ook de A. Bosschool met daarnaast de kunstkazerne een punt om van alles te beleven. Er wordt dit jaar om 15.00 uur gestart en het zal de bezoeker aan niets ontbreken om het tot ’s avonds laat vol te kunnen houden.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.