werkzaamheden burgemeesterkwartier raalte van start

Daarop nam hij de aanwezigen mee naar het bouwbord veertig meter verderop. Dat heeft hij samen met de familie Korenromp het onthuld. Bij de feestelijke onthulling van het bouwbord waren toekomstige bewoners, zowel huurders als kopers, en huidige omwonenden aanwezig.

Bouwrijp maken en bouwen
Met deze starthandeling is de gemeente begonnen met het bouwrijp maken van de grond van het Burgemeesterkwartier.

Dit najaar worden de bouwkavels opgeleverd en kunnen de toekomstige bewoners aan de slag. Voor de acht bouwkavels die de gemeente uitgeeft bestond een enorme belangstelling. Ze zijn nu allemaal in optie of verkocht. SallandWonen gaat 22 huurappartementen en vijf levensloopbestendige huurwoningen bouwen. Ook hiervoor hebben zich zeer veel geïnteresseerden aangemeld. De vijf levensloopbestendige koopwoningen worden door een ontwikkelaar gebouwd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.