Home / archiefcentraal / werkzaamheden burgemeesterkwartier raalte van start

werkzaamheden burgemeesterkwartier raalte van start

Daarop nam hij de aanwezigen mee naar het bouwbord veertig meter verderop. Dat heeft hij samen met de familie Korenromp het onthuld. Bij de feestelijke onthulling van het bouwbord waren toekomstige bewoners, zowel huurders als kopers, en huidige omwonenden aanwezig.

Bouwrijp maken en bouwen
Met deze starthandeling is de gemeente begonnen met het bouwrijp maken van de grond van het Burgemeesterkwartier.

Dit najaar worden de bouwkavels opgeleverd en kunnen de toekomstige bewoners aan de slag. Voor de acht bouwkavels die de gemeente uitgeeft bestond een enorme belangstelling. Ze zijn nu allemaal in optie of verkocht. SallandWonen gaat 22 huurappartementen en vijf levensloopbestendige huurwoningen bouwen. Ook hiervoor hebben zich zeer veel geïnteresseerden aangemeld. De vijf levensloopbestendige koopwoningen worden door een ontwikkelaar gebouwd.

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.