vrijdag 19 augustus loop naar de pomp

Vanuit de wijde omgeving schrijven hardlopers zich in voor deze hardloopwedstrijd. Deze loop is uniek in zijn soort. Waar andere lopen steeds groter worden en steeds meer op elkaar gaan lijken, is deze loop kleinschalig, met als bijzondere locatie het ‘Hof van Rakhorst’, het episch centrum van een bruisende vrijdagavond in Heino.

Deze recreatieloop is er voor geroutineerde hardlopers 10 km, maar met name de 5 km is ook geschikt voor degenen die af en toe lopen en na de vakantie weer lekker in beweging willen komen. 

De start is midden in het centrum in de Canadastraat, ter hoogte van de Hof van Rakhorst en de finish is eveneens in de Hof van Rakhorst. Je wordt ontvangen met gezellige muziek. De lopers krijgen respectievelijk 1 of 2 rondes door het fraaie buitengebied van Heino voor de kiezen. De kinderen lopen een ronde naar de Paalweg, rond de vijver en finishen ook in de Hof van Rakhorst.

Deelname is alleen mogelijk door voorinschrijving via staging2.mijninschrijving.nl , tot donderdag 18 augustus 24.00 uur of tot het maximale aantal deelnemers (175 per afstand) is bereikt, daarna sluit de inschrijving. 

Kidsrun 1,2 km, start 18.30 uur, maximum leeftijd 12 jaar. Na finish ontvangen de deelnemers een medaille.

5 km, start 19.00 uur, minimum leeftijd 12 jaar, één ronde, maximaal 175 deelnemers.

10 km, start 19.10 uur minimum leeftijd 16 jaar, twee rondes, maximaal 175 deelnemers.

Vanaf 17.45 uur is het startnummer af te halen in de Hof van Rakhorst. Toiletgelegenheid is aanwezig op het terrein. Er is geen was- en kleedgelegenheid.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.