vreemd campingbezoekers raken tijd kwijt op de luttenberg

Hoewel beide heren niets hebben overgehouden, willen ze graag weten wat er gebeurd is. De volgende dag zagen ze dat ze ook nog wat losse video opnames van hun tocht hadden gemaakt, waarvan ze zich voor een deel niets konden herinneren. Daaruit bleek dat ze elkaar tijdens de wandeling zijn kwijtgeraakt en dat Melvin (of beide?) in het donker lijkt te rennen. Deze video bleek voor Melvin en Jacco nog meer vragen dan antwoorden op te roepen.

“Het was al behoorlijk afgekoeld dus besloten we ons warm te kleden. Iets waar we achteraf blij mee waren. We wilden een wandeling van ongeveer een uur maken, maar we zaten naast elkaar toen het ineens erg donker was. We voelden ons wat verward en wilden daardoor het bos uit”, zo vertelt Jacco.

“We begrepen allebei niet hoe het ineens zo donker heeft kunnen worden”, Vervolgt Melvin. “Het bleek op onze horloges dat het al kwart over 12 was. Van de tussenliggende tijd kunnen ze zich niets herinneren.” De vraag of er drank of drugs in het spel waren, wordt door beide mannen ontkend. “We dronken overdag wel een paar biertjes, maar waren absoluut niet bezopen, waardoor we een stuk missen.”

Meer onduidelijkheid door video op telefoon
Bij thuiskomst werd de onduidelijkheid nog groter. Het bleek dat hun mobiel nog meerdere losse video’s van de tocht gemaakt waren. Daaruit blijkt dat Melvin, Jacco nog kwijt is geweest. Hierdoor werd de verwarring bij de heren helemaal compleet. Op de onderstaande video zijn al deze opnames achter elkaar gezet. Ook lijkt het op de video alsof er meer mensen in de buurt waren.

Hoewel ze beiden niets mankeerden, vragen Jacco en Melvin zich af of andere mensen op vrijdag 5 augustus tussen 21.15 en 00.15 uur iets hebben gehoord of iets vreemds hebben ontdekt op of rondom het Luttenbergse bos.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/4Zr5N7Qlj9o”]

Bron: staging2.parelvansalland.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.