volop vermaak voor kinderen tijdens smaek in t park

Een windmolentje van een petfles, een bellenblaas van een tennisballenkoker, een lantaarntje van een jampot, een rekje van pallethout, er kan vanalles geknutseld worden op ‘Smaek in ’t Park’. Met gebruikte materialen worden de meest creatieve knutselwerken gemaakt. Kom dus knippen, plakken, vervelen en timmeren in de vrolijke Knutselbus van De Toverbezem uit Ede!

En dat is nog niet alles, dit jaar komt de Gele Verhalenbus naar het festival. De opvallende Citroen HY uit 1973 is geschonken aan de Bibliotheek Deventer om voorlezen te promoten. De voorlezers van de Gele Verhalenbus zijn enthousiaste vrijwilligers die de verhalen interactief, digitaal of juist met een boekje op schoot brengen. Leesplezier voor alle leeftijden staat voorop. De Gele Verhalenbus wordt mede mogelijk gemaakt door Zorgboerderij ’t Hamel.

Tot slot zorgt de vijfkoppige band Junebug voor de muzikale omlijsting van ‘Smaek in ’t Park’. Junebug speelt Bluegrass, Americana, Folk en Country voorzien van een akoestische sound met veel snaren als banjo, gitaar, mandoline, squareneck en contrabas gecombineerd met krachtige vocalen. Het repertoire is divers: opzwepende folksongs, melodische ballades, obscure gospel, popliedjes in een bluegrass-jasje en vrolijke traditionals wisselen elkaar af.

Foto Junebug: Henry Faber

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.