volop genieten op de broeklandse zondag

De dag startte met een brommer-, oldtimer- en solextocht vanaf de Hoppe. De organisatoren Berry en Noelle Broekhof spraken van een zeer geslaagde editie. Vervolgens startte ook weer vanaf de Hoppe de fietstocht. Deze fietstocht ging langs alle mooie pittoreske plekjes van Salland.

Ouderwets gezellig
Om 11.00 uur ging de 31e JSC kermisloop van start. Er waren dit jaar 4 afstanden die gelopen konden worden, namelijk: 1.0 km, 2.9 km, 5.6 km en de 10 km. Het weer zat gelukkig mee, waardoor we een heleboel deelnemers hadden. ’s Middags stond in het teken van Wie hef de Bokse an; Kapsones en Bombarie. En Kapsones en Bombarie was het! Er waren net zoals vorig jaar drie tribuneteams die streden om de ‘gouden bokse’. ‘Megafoonman’ Frank Swartjes praatte de show weer aan elkaar. De winnaars hebben serieuze prijzen gewonnen van een televisie, een koffiezetapparaat, tot een tablet.

WHDBA wordt vooral gezien als trekker van publiek naar het feestterrein waarna bezoekers gezellig met elkaar aan de klets gaan met ‘die oude bekende’.

’s Middags speelde de band DareDevils in de tent. “We wilden een energieke band waar het Sallandse publiek lekker los op kon gaan, en ik kan je vertellen, dat is zeker gelukt!”, aldus Loes van Rossum van de organisatie.

Maandag
Vandaag (maandag) is de laatste dag van het Broeklanderfeest 2016. De volgende onderdelen staan op het programma: playbackshow, beachvolleybal, stoelendans en afsluitende avond met muziek van MMOOZZ en DJ Sander.

De dag startte met een brommer-, oldtimer- en solextocht vanaf de Hoppe. De organisatoren Berry en Noelle Broekhof spraken van een zeer geslaagde editie. Vervolgens startte ook weer vanaf de Hoppe de fietstocht. Deze fietstocht ging langs alle mooie pittoreske plekjes van Salland.

 

Ouderwets gezellig

Om 11.00 uur ging de 31e JSC kermisloop van start. Er waren dit jaar 4 afstanden die gelopen konden worden, namelijk: 1.0 km, 2.9 km, 5.6 km en de 10 km. Het weer zat gelukkig mee, waardoor we een heleboel deelnemers hadden. ’s Middags stond in het teken van Wie hef de Bokse an; Kapsones en Bombarie. En Kapsones en Bombarie was het! Er waren net zoals vorig jaar drie tribuneteams die streden om de ‘gouden bokse’. ‘Megafoonman’ Frank Swartjes praatte de show weer aan elkaar. De winnaars hebben serieuze prijzen gewonnen van een televisie, een koffiezetapparaat, tot een tablet.

WHDBA wordt vooral gezien als trekker van publiek naar het feestterrein waarna bezoekers gezellig met elkaar aan de klets gaan met ‘die oude bekende’.

’s Middags speelde de band DareDevils in de tent. “We wilden een energieke band waar het Sallandse publiek lekker los op kon gaan, en ik kan je vertellen, dat is zeker gelukt!”, aldus Loes van Rossum van de organisatie.

 

Maandag

Vandaag is de laatste dag van het Broeklanderfeest 2016. De volgende onderdelen staan op het programma: playbackshow, beachvolleybal, stoelendans en afsluitende avond met muziek van MMOOZZ en DJ Sander.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.