Home / archiefcentraal / volop evenementen bij manege bartels in marienheem

volop evenementen bij manege bartels in marienheem

Vanaf 15 t/m 18 september  een meerdaags evenement Westernriding. Op dit evenement wordt het Nederlandse Kampioenschappen van het Nederlandse Quarter Horse Associatie (NQHA) verreden. Aanvang van de wedstrijden om ± 09.00 uur. Toegang en parkeren op een verhard en verlicht terrein gratis. Voor meer informatie kijk dan op: www.nqha.nl.

Op zaterdag 24 september  is er een premiekeuring van het ras Shetlandponys. Organisatie van deze keuring is in handen van West Overijsselse Federatie W.O.F. Aanvang keuring 08.30 uur. Einde keuring om ± 18.00 uur. De toegang en het parkeren is gratis

Vanaf 28 september tot 2 oktober vindt het eerste lustrum plaats van het CSI Salland. Een meerdaags internationaal Springconcours voor paarden. Aanvang van de wedstrijden om ± 09.00 uur. Toegang en parkeren op een verhard en verlicht terrein gratis. Kijk voor meer informatie op: www.csisalland.nl.

Op zaterdag 15 oktober vindt de jaarlijkse oldtimer en onderdelenmarkt plaats. Aanvang 08.00 uur. Toegang en parkeren op een verhard terrein gratis.

Lees ook

Tragiek en romantiek bij Podium Heino

HEINO – Acteursechtpaar Trudy de Jong en Theo de Groot brengt op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.