volop evenementen bij manege bartels in marienheem

Vanaf 15 t/m 18 september  een meerdaags evenement Westernriding. Op dit evenement wordt het Nederlandse Kampioenschappen van het Nederlandse Quarter Horse Associatie (NQHA) verreden. Aanvang van de wedstrijden om ± 09.00 uur. Toegang en parkeren op een verhard en verlicht terrein gratis. Voor meer informatie kijk dan op: staging2.nqha.nl.

Op zaterdag 24 september  is er een premiekeuring van het ras Shetlandponys. Organisatie van deze keuring is in handen van West Overijsselse Federatie W.O.F. Aanvang keuring 08.30 uur. Einde keuring om ± 18.00 uur. De toegang en het parkeren is gratis

Vanaf 28 september tot 2 oktober vindt het eerste lustrum plaats van het CSI Salland. Een meerdaags internationaal Springconcours voor paarden. Aanvang van de wedstrijden om ± 09.00 uur. Toegang en parkeren op een verhard en verlicht terrein gratis. Kijk voor meer informatie op: staging2.csisalland.nl.

Op zaterdag 15 oktober vindt de jaarlijkse oldtimer en onderdelenmarkt plaats. Aanvang 08.00 uur. Toegang en parkeren op een verhard terrein gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.