voetbaldagen heino groot succes

“Iedere ochtend zijn wij gestart met een training op het hoofdveld van v.v. Heino, waar spelenderwijs getraind werd op de technische en tactische aspecten in het voetbal. ’s Middags hebben wij onder andere geklommen tussen de bomen, vlotten gebouwd en trapeze gesprongen. Ook zijn wij een aantal keer de zaal in geweest om daar te trainen. Tussen deze activiteiten door was er voldoende ruimte om af te koelen in het binnenzwembad of bij het nabijgelegen recreatiemeer”, aldus Eelko Strijtveen.

De voetbaldagen werden afgesloten met een paar uur klimmen in het klimbos van Go Challenge Heino. Alle ouders werden deze middag uitgenodigd en zij keken vol verwondering naar het klimavontuur van hun kinderen. Dat grenzen werden opgezocht en verlegd werd al snel duidelijk voor de ouders. “Mijn kind heeft hoogtevrees en klimt hier dan toch”, zegt een ouder trots.

De organisatie van de Voetbaldagen Heino kijkt tevreden terug. “Tijdens een eerste editie is het altijd afwachten wat de deelnemers en de ouders ervan vinden. Dat we dan louter positieve reacties hebben gekregen is geweldig”, aldus Jordy Boerdijk.

Al hoewel de eerste editie net is afgesloten, krijgt de organisatie nu alweer vragen over wanneer de tweede editie plaats gaat vinden. Wanneer dit zal zijn, wordt spoedig bekend gemaakt via de website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.