veel te doen veel te zien en natuurlijk bokkers op sukerbietenfeest

In de ochtend stroomden de Beach volleyballers de zandbak in voor het Ten Broeke Beachvolleybal toernooi. Frisse blikken vol enthousiasme, maar hier en daar leek het toch aardig laat te zijn geworden donderdagavond. Het fanatisme en plezier waren er in ieder geval niet minder om.

Een al jarenlang vast onderdeel op het programma is het Shantyfestival. Drie koren zorgden zingend voor een gezellige sfeer in de tent.

Om 18.30 uur begon het FIFA Tournament. Dit was het tweede opeenvolgende jaar dat er onderling werd gestreden om de beste te zijn in het spel FIFA op de Playstation. Na een jaar lang thuis oefenen werden de prijzen verdeeld.

Al 18 jaar staat deze traditie op het programma. De Coop Badeendenrace werd als altijd zeer drukbezocht. De Lemelerveldse schooljeugd kreeg een plastic badeend waar zij de eigen naam opzetten. Ze werden losgelaten in het kanaal waarna zij door de Lemelerveldse brandweer werden voortgestuwd richting de finish. Het werden zeer spannende races en de eenden gaven alles om als eerste de finish te bereiken.

Vorig jaar voor het eerst op het programma, de Zwakie’s PubQuiz. Een groot succes en daarom dit jaar nóg meer deelnemers dan vorig jaar. Weetjes waar je normaal gesproken niets mee kunt, werden tijdens deze quiz plotseling best handig. Topsfeer in de tent en ongetwijfeld volgend jaar een vervolg!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.