twintigste appelloop boven de twintig km uur

Er zijn speciale prijzen voor de snelste man en vrouw uit de gemeente Olst-Wijhe op de 5 km en voor het snelste meisje in de categorie 10 t/m 12 jaar. De schoolklas van het snelste meisje krijgt het gewicht van het meisje in appels op school gebracht.

Ter gelegenheid van het feit dat het de twintigste Appelloop is heeft de organisatie gezocht naar extra spektakel. ‘Zou het niet mooi zijn dat de 5 km van de Appelloop gelopen wordt met een snelheid van boven de 20 km/uur, wat overeenkomt met een tijd van 15 minuten’, zegt organisator Leo Pelgrom. In Nederland bevinden zich slechts enkele tientallen mannen die dat kunnen. De Appelloop geeft een premie van 100 euro voor iedere loper die dat lukt. Bij de vrouwen ligt de grens op 17:30 min voor het in aanmerking komen van de premie.

Een tweede manier om luister te zetten bij twintig jaar bestaan van de Appelloop is het geven van een cadeau aan onze gastheren en gastdames van ABCdecirkel. ABCdecirkel, gevestigd in het oude gemeentehuis van de voormalige gemeente Olst,  is een organisatie voor mensen met een niet aangeboren hersenafwijking. ABCdecirkel is volgens de organisatoren van de Appelloop een heel goed en een heel sympathiek bedrijf. Iedere volwassen deelnemer betaalt een euro extra die ten goede komt aan deze sympathieke organisatie.

Bedrijven die meedoen aan de Appelloop worden in de watten gelegd. Voor ieder bedrijventeam is enveloppe met consumptiebonnen beschikbaar. De bedrijvenloop gaat over 5 km. Bedrijventeams bestaan uit minimaal drie personen en maximaal vijf personen. Een team bestaande uit alleen dames krijgt tijd in mindering gebracht. Voor meer informatie zie staging2.Appelloop.nl. Om te corresponderen over de bedrijvenloop kan gebruik gemaakt worden van het e-mail-adres en telefoonnummer: bedrijvenloop@appelloop.nl en 06-51200995 (Timo).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.