tuinen open tijdens de feestweek van heino

Henriëtte en Ben Nijboer
“Ruimte, rust, decoratieve planten, natuurvijver, bloeiende borders, grappige elementen, vrije-uitloop kippen. Zie daar een handvol elementen die u kunt terugvinden in onze tuin aan de rand van Heino. Zeker tijdens deze jubileum-Pompdagen stellen we de tuin graag open voor belangstellenden  De tuin is goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel. En uiteraard mogen kinderen de kippen en vissen voeren. Tot ziens in Het Gaagel.”

Tuin open op : Donderdag 18 en zaterdag 20 augustus
Openingstijden : 10- 16 uur
Adres : Raalterstraat 5, 8141 RM Heino

Ru en Diny
“Ook dit jaar stellen wij wederom tijdens de Pompdagen onze tuin open. Aan de rand van het feestgewoel, in het dorp, kunt u tot rust komen in onze nazomertuin. Wij hebben dan nog een tuin met veel bloeiende planten en bloemen. U kunt van dit alles genieten met een kop koffie of thee op een van onze gezellige zitjes tussen de planten.”

Tuin open op : donderdag 18 en zaterdag 20 augustus.
Openingstijden : 11.00-17.00 uur.
Adres : Canadastraat 56
8141 AD Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.