toerclub nieuwleusen hoopt op record deelname bij sallandse heuvelentocht

Bij inschrijving ontvang je een routebeschrijving en daarnaast zijn de ritten, die je over de prachtige heuvels van Overijssel zullen leiden, volledig met pijlen beschreven. De toerrijder kan genieten van het prachtige Salland en voor de sportieveling is er voldoende uitdaging op de “cols” van Overijssel.

De korte route van 50 km verloopt geheel vlak. Via Ommen fiets je richting de Lemelerberg. Over schitterende fietspaden fiets je richting Vilsteren, via de stuw gaat het weer terug richting Nieuwleusen.

De 80 km gaat na de splitsing richting Hellendoorn, waar je via de Sanatoriumlaan weer terug fietst via de Lemelerberg naar Nieuwleusen. Op deze route moet je dus al de nodige hoogtemeters overwinnen en doet de Sallandse Heuvelentocht haar eer goed aan.

De 120 km voor de echte “die-hards” neemt een extra rondje over de Holterberg. Uiteraard moet op deze afstand het meeste hoogteverschil worden bedwongen. Dat dit evenement goed staat aangeschreven, bewijst ieder jaar weer het grote aantal deelnemers dat op deze tocht afkomt.

Afstand starttijden
50 km 9.00 – 13.00 uur
80 km 7.30 – 11.00 uur
120 km 7.30 – 10.00 uur

Startplaats : cafe / cafetaria ’t Witte Peerd, Westeinde in Nieuwleusen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.