tentquiz de slimste luttenberger nieuw onderdeel luttenbergs feest

In navolging van de razend populaire pub- en sportquizzen, wordt op de openingsavond van het Luttenbergs Feest ook zo’n quiz gespeeld. Met een knipoog naar het tv-programma De slimste mens, wordt er een quiz gehouden die gaat over Luttenberg. De quiz is verdeeld in een aantal rondes met als titel: de Glossy, muziek, sport, bier en tsja, euhhh….

Daarnaast is er nog een puzzelronde. Het team dat de meeste vragen goed heeft, wordt het slimste team van Luttenberg. Daarna is er nog een finaleronde, waarin wordt bepaald wie de slimste Luttenberger 2016 zal worden.

Er hebben zich inmiddels al zo’n 150 deelnemers aangemeld, verdeeld over zo’n 20 teams. De inschrijving staat nog open en is helemaal gratis. Aanmelden kan via staging2.luttenbergsfeest.nl

De tentquiz wordt gehouden op donderdag 18 augustus in de feesttent in Luttenberg en begint om 21.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.