teams laten zich uitdagen tijdens survival op het sukerbietenfeest

‘Ook vandaag is de strijd los gebarsten in het zonnige Lemelerveld. Op en rondom het kanaal zijn 8 verschillende onderdelen opgebouwd, waarin het draait om kracht, teamwork, uithoudingsvermogen en tactiek.

Het publiek applaudisseert luidt wanneer er weer 8 mensen op een vlotje van 1,5m2 weten te balanceren midden op het kanaal.  Al deze vermakelijke taferelen trekken veel publiek. Vriendengroepen, buurtverenigingen en sportteams laten zich elk jaar weer verleiden om deze zware en uitdagende survival mee te doen. Dit jaar voor het eerst gesponsord door Catering de Haan. De dag wordt afgesloten met de finale spelen, een enorme houten stormbaa n. De baan is door de Scouting zelf gebouwd met een alles omvattende vlag in de top: “Laat je uitdagen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.