tas met geld die werd buitgemaakt bij beroving raalte leeg teruggevonden in heino

Een man uit Raalte werd woensdag 13 juli om 05.45 uur op straat overvallen. Het gebeurde toen hij naar zijn auto liep die aan de Elzenlaan geparkeerd stond. Het slachtoffer had een sporttas en een zwarte tas met geld bij zich. 

Vuurwapen
Op het moment dat hij wil instappen komt een iemand die in het zwart is gekleed op hem afrennen en wordt de Raaltenaar met een vuurwapen bedreigd. De zwarte tas met geld moet hij afgeven.

De overvaller rent terug en komt even later hard voorbijrijden in een grijze VW Golf of VW Polo. Het is goed mogelijk dat iemand anders dan de overvaller achter het stuur zat.

Wie weet meer over de overval op 13 juli rond 05.45 uur? Wie heeft de auto in Raalte richting de Westdorplaan in Raalte of over de N35 richting Zwolle zien rijden?

Zwarte tas twee dagen later gevonden
De zwarte tas blijkt twee dagen na de beroving te zijn teruggevonden in het gras bij een parkeerplaats aan de Zwolseweg in Heino. Dat is vlakbij de N35. Wie heeft gezien dat de tas daar werd weggegooid?

Wie heeft de tas voor 15 juli 13.00 uur -het moment dat die werd gevonden- zien liggen bij de parkeerplaats en wanneer was dat?

Grijze auto mogelijk gestolen
Mogelijk gaat het om een grijze Golf die de dag voor de beroving op dinsdag 12 juli is gestolen in Zutphen. Wie weet meer over de diefstal?

Bel de politie met jouw tips op 0800 – 6070. Anoniem bellen kan via 0800 – 7000.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.