sv broekland te sterk voor sc wesepe

In het eerste half uur was de wedstrijd in evenwicht en kregen beide ploegen enkele kansen om de score te openen. De bezoekers wisten als eerste het net te vinden en kwamen na ruim een half uur op voorsprong.

Kort na rust kwam SV Broekland sterk uit de kleedkamer en wist het in de openingsfase van de tweede helft te scoren. Deze klap kwamen de mannen van Wesepe-trainer Bert van Losser niet meer te boven, waardoor de eerste bekerwedstrijd van het seizoen werd verloren.

Volgende week dinsdag gaat het bekeravontuur verder. De ploeg uit Wesepe gaat op bezoek bij VSW uit Windesheim.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.