stoppelhaene weer helemaal terug in het centrum

Vanavond trapte Stöppelhaene af in de Sallandse Herberg met de bekendmaking van de Oogstkoning en haar Hofdames, waarna een veelal in het dialect uitgevoerd programma volgde voor een volle Herberg met veelal oudere mensen.

Toen het in de Herberg een beetje op zijn eind liep, bleek er in het centrum van Raalte een tweede start van Stöppelhaene plaats gevonden te hebben. Bij Neuf, Gouverneur en Brouwersplein hadden de bierpompen het knap druk. Daar was het enerzijds ook warm genoeg voor, daar waren anderzijds ook genoeg mensen voor naar het centrum gekomen.

De uitbaters in het centrum van Raalte maken zich ook op voor een heel drukke donderdagavond. Op het Stöppelveld staan dan Marco Borsato en Guus Meeuwis gepland, daar moet je kaartjes voor hebben. Voor de dj’s in het centrum van Raalte wordt geen entree geheven.

De jeugd die wij er over spraken, maakten vanavond daarom hun vervolgafspraak al weer voor in het centrum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.