Home / archiefcentraal / startsein bouwrijp maken burgemeesterskwartier raalte door wethouder wagenmans

De voorbereidende werkzaamheden in het Burgemeesterskwartier zijn gestart. Deze week begint de volgende fase; de voorbereiding voor het bouwrijp maken van het terrein. Op maandag 29 augustus om 15.30 uur geeft wethouder Wout Wagenmans samen met een toekomstige bewoner het startsein.

startsein bouwrijp maken burgemeesterskwartier raalte door wethouder wagenmans

De afgelopen maanden heeft de voorbereiding voor het bouwrijp maken plaatsgevonden. SallandWonen heeft in samenwerking met de gemeente de voormalige bibliotheek gesloopt om ruimte te maken voor de toekomstige woningen en appartementen.

In de firma Hoogeboom Raalte is een partij gevonden die het terrein gereed maakt en de infrastructuur aanlegt. Het bouwverkeer zal alleen via de Westdorplaan af- en aanrijden. De route voor het bouwverkeer wordt met borden aangegeven.

Omwonenden en toekomstige bewoners zijn van harte uitgenodigd om bij deze mijlpaal aanwezig te zijn aan de Westdorplaan tegenover het ‘oude postkantoor’.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.