startsein bouwrijp maken burgemeesterskwartier raalte door wethouder wagenmans

De afgelopen maanden heeft de voorbereiding voor het bouwrijp maken plaatsgevonden. SallandWonen heeft in samenwerking met de gemeente de voormalige bibliotheek gesloopt om ruimte te maken voor de toekomstige woningen en appartementen.

In de firma Hoogeboom Raalte is een partij gevonden die het terrein gereed maakt en de infrastructuur aanlegt. Het bouwverkeer zal alleen via de Westdorplaan af- en aanrijden. De route voor het bouwverkeer wordt met borden aangegeven.

Omwonenden en toekomstige bewoners zijn van harte uitgenodigd om bij deze mijlpaal aanwezig te zijn aan de Westdorplaan tegenover het ‘oude postkantoor’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.