spectaculair luttenbergs feest in volle gang

Op deze aangename zomeravond was de publieke belangstelling groot en de reacties zeer positief. Het publiek kon dan ook genieten van diverse creaties, in allerlei soorten en maten. Grote en kleine wagens, kleurrijke loopgroepen en ook kinderen met versierde fietsen en karren sierden de Luttenbergse straten.

De jury, bestaande uit leden van het feestcommite uit het buurtdorp Haarle, had een moeilijke taak. De kwaliteit van alle creaties was zeer hoog. Uiteindelijk werd de jeugd van de boerschop de winnaar met hun wagen: ‘het paard van Troje”. De grote winnaar van het publiek was het team Bendijk met hun wagen: Luttenberg door de jaren heen.

Na de prijsuitreiking werd de avond voortgezet in de tent waar een heuse quiz over Luttenberg plaatsvond. De winnaars van deze avond waren de deelnemers uit de Helmichstrasse. Yvonne Klein Koerkamp Mag zich de slimste Luttenberger noemen. Na de quiz gingen de voeten van de vloer en werd er nog lang gefeest. Kortom het feest  is goed ingeluid dit beloofd  nog wat voor de rest van het weekend.

Het programma ging vandaag verder met een afwisselende onderdelen: jeu de boules voor de 55+ers, schatgraven voor de kleintjes, vogelgooien en natuurlijk het spectaculaire nieuwe onderdeel ‘Dondert de berg af: extreem buikschuiven’. Een fraai filmpje daarvan is te zien op onze Facebookpagina.

Verdere informatie over het programma, foto’s en uitslagen zijn te vinden op staging2.luttenbergsfeest.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.