Home / archiefcentraal / special act op broekrock 2016 bij de hein and diny musichall

special act op broekrock 2016 bij de hein and diny musichall

Dit jaar wordt er de zaterdag meteen goed uitgepakt met een special act. “We mogen er niet teveel over zeggen, maar het belooft zeer zeker goed te zijn! Een super act met een laag Kane-gehalte. Bijkomen kan na die tijd tijdens de popquiz. Heb je een beetje verstand van muziek of vind je het gewoon leuk om mee te doen dan kun je je terplekke aanmelden voor de popquiz.”

Dit jaar wisselt het podium af met nieuwe opkomende bands en met artiesten die al bekend zijn met Broekrock. “Zo hebben we de muziek van Yossarian leren kennen in 2014 op Broekrock. Sindsdien heeft de band niet alleen een nieuw album, maar ook tours door Australië en Europa gemaakt. Het belooft dus zo mogelijk nog beter te worden dan de vorige keer. Ook zal Money & the Man zich zaterdag laten horen. Na onder andere de Zwarte Cross, Paradiso en het Bevrijdingsfestival platgerockt te hebben, is de Hein & Diny Music Hall eigenlijk het enige podium van formaat dat beslist niet op het cv van dit garage-bluesduo mag ontbreken.”

Eigenzinnig en energiek
Fan van Radiohead, Foals of The National? Dan mag je indie-rock band Fort Wonder niet missen. Zij halen inspiratie uit deze bands voor hun eigen muziek. Benieuwd? Check gewoon even hun EP. Meer een electro liefhebber? Luister dan naar Woof Woof ridicule. Deze electro-pop band is eigenzinnig en energiek en kun je vergelijken met de muziek van Vive la Fete, Moloko en Ting Tings. Dat wordt dansen geblazen!

Extreem zin in dansen? Mis de Woezels dan niet! Met hun electronische nederhiphoppop krijgen ze iedereen aan het dansen. Vergelijkbaar met muziek als: JvT, Radiohead, Fresku, Typhoon, Moderat en vele andere vreemde inspiratiebronnen.

En last but not least, New River Coalfield. Deze driemansformatie komt uit de regio (Deventer) en is een klassieke Broekrockband. Het afgelopen jaar hebben ze volop gewerkt aan een flinke setlist met eigen materiaal. Dit laten ze met veel liefde en plezier op Broekrock horen.

Live in the Living!
Met niet alleen muziek, maar ook veel leuke acts onderscheidt Broekrock zich van andere festivals in deze omgeving. In de ‘Live in the Living’ zullen er het hele weekend verschillende acts te zien zijn. De programmering, evenals het DJ programma, is nog in volle gang. Houd de komende tijd de (social) media dus in gaten.

Gratis? Ja gratis!
En dit alles natuurlijk met gratis entree! Kom je uit Deventer en je hebt geen vervoer? In samenwerking met het Burgerweeshuis gaat er een busje (voor weinig) vanuit Deventer naar Broekrock en weer terug.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.