Home / archiefcentraal / sparen voor spel en leermaterialen voor basisscholen bij jumbo winkels raalte

sparen voor spel en leermaterialen voor basisscholen bij jumbo winkels raalte

Klanten van Jumbo ontvangen vanaf 7 september bij elke besteding van 10 euro een gratis schoolpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjeschool.nl kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de tien deelnemende basisscholen. Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. De school met de meeste punten ontvangt naar verhouding het hoogste bedrag.

Spel- en leermaterialen
De scholen hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke producten zij graag sparen. Scholen konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen. Op deze manier weten de klanten van Jumbo waar zij met de spaarpunten aan bijdragen. In november wordt bekendgemaakt welk bedrag de basisscholen kunnen besteden aan de spel- en leermaterialen.

Familiebedrijf
De ‘Sparen voor je School’ actie sluit naadloos aan op het maatschappelijke beleid van Jumbo. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. De supermarktketen voelt zich daarom verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.