scouting grote winnaar bij oogstcorso

Tijdens het Oogstcorso kwamen weer de meest prachtige creaties voorbij. Dee Oogstkoningin en de Sallandse Boer reden natuurlijk ook mee in een koets met paarden ervoor.

Bij het Oogstcorso werden net als andere jaren strooifolders uitgedeeld met allerlei informatie over het corso en vooral de deelnemers. Nieuw dit jaar was, dat deze strooifolder ook een stembiljet was. Op de strooifolder stonden vierkantjes, bij iedere wagen die meedong naar de publieksprijs één.  

Tijdens de optocht keek het publiek welke wagen zij het mooist, leukst of opvallends vond. Na de laatste wagen konden ze vervolgens een scheurtje in de strooifolder maken, in het vierkantje dat bij die wagen hoort. Aan het einde van de optocht werden de strooifolders weer ingenomen. Zo werd de publieksprijs bepaald.

Foto: Arnold Roolvink

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.