sbs6 zoekt verkeersslachtoffers n35 en kruispunt bos

In het programma De gevaarlijkste wegen van Nederland belicht SBS6 de onveiligste verkeerslocaties van ons land. Deze variëren van onoverzichtelijke kruisingen tot onbemande spoorwegovergangen en zogenoemde dodenwegen.

De N35 en in het bijzonder Kruispunt Bos in Raalte vormen al geruime tijd een probleem als het gaat om verkeersveiligheid. Geregeld gebeuren er ongelukken en klinkt er een roep om verandering.

“Graag willen wij dit aanpakken, omdat er helaas ongelooflijk veel ongelukken gebeuren”, aldus Amber van Lith van productiehuis Zodiak Nederland. “Wij zijn druk bezig met diverse partijen te benaderen om met hen in gesprek te gaan en juist van hen te horen wat er aan deze weg moet veranderen om zo de verkeersslachtoffers te verminderen.”

Amber vervolgt: “Om nog meer duidelijkheid te krijgen over dit kruispunt ben ik op zoek naar iemand die hier daadwerkelijk een ongeluk heeft gehad. Bent u of kent u iemand die een ongeluk heeft gehad op de N35/N348, kruispunt Bos bij Raalte, dan hoor ik dit graag! U kunt een mail sturen naar amber.vanlith@zodiaknederland.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.