Home / archiefcentraal / ronkende motoren op bouwvakfeesten in nieuw heeten

ronkende motoren op bouwvakfeesten in nieuw heeten

Gemotoriseerde gladiatoren kwamen vanuit alle windstreken naar het ‘kleine’ Nieuw-Heeten om daar de startgrid te bevolken en zorg te dragen voor aantrekkelijke gevechten op de baan met hun gemotoriseerde strijdros, om na afloop van de schermutselingen gebroederlijk hun liefde voor de mooie sport die endurocross heet te vieren onder het genot van de Nieuw-Heetense toverdrank.

Het is de saamhorigheid die in Nieuw-Heeten altijd de boventoon voert. Misschien is het wel een beetje van dit en een beetje van dat en dan dat nog weer alles bij elkaar opgeteld wat dit feest iedere keer weer tot een succes maakt, maar een ding weten we zeker: de organisatie van het Bouwvakfeest had het dit jaar wederom perfect voor elkaar.

Foto’s: William Kemperman

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.