robin van der meer van go ahead eagles naar fc utrecht

“Ik kan Go Ahead Eagles alleen maar heel dankbaar zijn”, vertelt Robin van der Meer, die twee jaar geleden overkwam van de A1 van ADO Den Haag, op de clubwebiste.

“Sindsdien heb ik in Deventer veel stappen gezet als speler. Ik heb erg veel geleerd van mijn medespelers en de stafleden, namelijk Dennis Demmers, Hans de Koning, Harry Decheiver en Michel Boerebach. Met laatstgenoemde had ik een speciale band. We hebben dezelfde humor en Mies was altijd erg eerlijk en direct tegen me. Dat heeft mij ontzettend geholpen in mijn ontwikkeling.”

Publiekslieveling
Nadat Van der Meer vorig seizoen een basisplaats veroverde, werd hij één van de publiekslievelingen van de rood-gele fans. “En die waardering is wederzijds. Het wordt vaker gezegd, maar Go Ahead Eagles is een unieke club. De enorme betrokkenheid en steun van de fans zal ik nooit vergeten. Met als gezamenlijk hoogtepunt natuurlijk de play-offs van afgelopen seizoen. Hoe spelers en fans zij aan zij streden tijdens de finalewedstrijden tegen De Graafschap. Ongekend.”

Compliment
Technisch manager Dennis Bekking over de transfer: “We hebben voor Go Ahead Eagles een erg mooie deal kunnen sluiten. Bovendien vormt deze overgang opnieuw een bevestiging dat Go Ahead Eagles een ideaal platform is voor jonge spelers om zich verder te ontwikkelen. We gunnen Robin deze mooie stap en wensen hem succes bij FC Utrecht.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.