Home / archiefcentraal / recreatiebedrijf de maathoeve in heeten opent haar deuren

recreatiebedrijf de maathoeve in heeten opent haar deuren

Je kunt hier terecht voor een (kook)workshop, actieve spellen voor binnen en buiten én eten uit de streek. Binnenkort opent het groepshotel haar deuren met 15 luxe kamers voor een betaalbare prijs in een onder architectuur gebouwde schuurwoning. Zondag 11 september kun je de nieuwe bedrijfsformule bewonderen.

Er worden diverse workshops getoond, er zijn heerlijke streekproeverijen en maak kennis met de verschillende relaties van de Maathoeve. Je krijgt onder andere informatie over het project Duurzaam en gezond leven in Salland wat een initiatief is van Homeopathie Holten en de Maathoeve.

In het groepshotel in aanbouw staan de bedrijven die dit prachtige gebouw realiseren en je graag meer vertellen.

De Landwinkel, de groepsruimte, de speelschuur en het nieuwe groepshotel in aanbouw worden opengesteld. Ook met minder mooi weer is er genoeg te zien, te proeven en te beleven. Voor de kinderen is er gezorgd voor spellen welke ook geboekt kunnen worden bij de Maathoeve.

Het recreatiebedrijf bevindt zich in Heeten aan de Witteveensweg 23.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.