rabobank publieksprijs voor beste restaurateur in de smaak

De keuze voor een Publieksprijs in plaats van een onderscheiding door een vakjury is heel bewust genomen. “Het past bij de lage drempel die we als festival en als bank willen uitstralen”, klinkt het eensgezind uit de monden van Peter Walter (voorzitter In de Smaak) en Paul Maas (manager Groot Zakelijk Rabobank Salland).

Het moge duidelijk zijn dat de bezoekers in het laatste volle weekend van september dus de macht in handen hebben als het gaat om de waardering van de restaurateurs. “In de afweging is het uiteraard belangrijk dat het publiek aangeeft bij wie ze het lekkerst hebben gegeten, maar we vragen wel iets meer. We hechten ook waarde aan de presentatie van de gerechten en de uitstraling c.q. inrichting van de pagodetenten.”

Ondernemersborrel
Met de Publieksprijs toont Rabobank Salland aan dat ze zich als sponsor betrokken wil voelen bij In de Smaak. Niet alleen cash beschikbaar stellen om het festival mede mogelijk te maken, maar ook meewerken aan extra activiteiten en deze soms zelfs initiëren. Een mooi voorbeeld is ook de Rabobank Ondernemersborrel voorafgaand aan de opening van In de Smaak op vrijdag 23 september. “We zien het als een mooie gelegenheid om onze zakelijke klanten en overige ondernemers op een andere manier te begroeten”, vertelt Maas die aangeeft dat ondernemers wel worden geacht om zich aan te melden via het e-mailadres info@indesmaakraalte.nl

Het is het tweede achtereenvolgende jaar dat Rabobank Salland zich opwerpt als belangrijke sponsor van In de Smaak. “Het is een mooi initiatief dat vanuit de bevolking is genomen. Het toont andermaal aan hoeveel ondernemerschap er in de gemeente Raalte is als het gaat om het organiseren van festivals, feesten en activiteiten. Dat willen we als bank, die midden in de samenleving staat, graag ondersteunen”, besluit Maas.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.