psv maatje te groot voor pec zwolle

Hoewel het duel feestelijk begon voor PEC – de uitgebreide tribune werd namelijk feestelijk geopend – was het na 22 minuten voetballen feest aan de kant van PSV. Een ingestudeerde vrije trap werd door Isimat van dichtbij binnen gekopt.

Een klein kwartiertje later verdubbelde Jorrit Hendrix de voorsprong voor de bezoekers. Hij schoot van afstand de 0-2 binnen. Dit was tevens de ruststand.

In het begin van de tweede helft drong PEC wat aan, maar het leidde niet tot doelpunten. In de slotfase sloeg vervolgens PSV wederom twee keer toe. In de 86e minuut was het Luuk de Jong die de 0-3 op het scorebord zette en invaller Bergwijn zette drie minuten later de eindstand op 0-4.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.