presentatie computercursussen

De verschillende computer – tabletcursussen gaan in oktober 2016 weer van start in het Computercafé in het Wooldhuis. Naast de bekende computer basiscursussen voor Word, e Mail en Internet ook speciaal aandacht voor de cursussen “kennismaking met de tablet” voor de iPad (Apple) maar ook voor de Android toestellen. Het gaat hierbij vooral over het basis gebruik van de tablet en van de diverse Apps en de functiemogelijkheden.

Nu Google is gestopt met de verdere ontwikkeling en ondersteuning van Picasa gaan we ook op zoek naar een eenvoudig foto bewerkingsprogramma. Deze avond zullen we uitleg geven over het nieuw gekozen programma voor fotobewerking. Ook de cursus Photoshop voor beginners gaat dit najaar weer van start. Info Henk Hullen info.soh@ziggo.nl / Lies Maas Liesmaas1@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.