poll schreeuwende ouders langs de lijn aanpakken

‘Dit is niet de Eredivisie of Champions League’, viel onder meer op het bord te lezen. Het moest die ouders die wekelijks langs de lijn staan te schreeuwen eens doen nadenken over dat gedrag. Want dat verpest het plezier van de kinderen en dat van de trainers, leiders en scheidsrechters.

Harrie Kiekebosch schreef er een opiniestuk over. Hij pleitte ervoor de problematiek eens van de andere kant te benaderen; niet de ouders proberen te veranderen, maar de kinderen leren dat die schreeuwerds maar een stel gekken zijn waar je je niks van aan moet trekken. Anderzijds zijn er ook mensen die vinden dat die bemoeiallen gewoon harder aangepakt moeten worden. Stuur ze bijvoorbeeld na een of twee waarschuwingen gewoon het sportcomplex af.

Wij zijn benieuwd hoe jullie hierover denken. Daarom luidt de poll deze week: ‘Schreeuwende ouders langs de lijn moeten harder worden aangepakt!’ Stemmen en meepraten kan hier!

[poll id=131]

Oogstgave

Afgelopen week stond de poll in het teken van de oogstgave. Die zou in het vervolg naar lokale armen moeten, stelden we. Daar bleek twee derde van de stemmers het mee eens.

De oogstgave van Stöppelhaene moet naar lokale armen
Eens: 67,4%
Oneens: 32,6%

Meer foto's