Home / archiefcentraal / politie zoekt getuigen van poging tot overval op industrieterrein raalte

politie zoekt getuigen van poging tot overval op industrieterrein raalte

Tussen 4.00 uur en 4.15 uur wilde een man uit Raalte het bedrijventerrein oprijden. Terwijl hij bij de toegangspoort stond kwam er een auto aangereden. De auto stopte en er kwam een gemaskerd persoon uit. Vermoedelijk wilde de persoon de man beroven. De man reed snel weg. De politie is een onderzoek gestart en wil graag spreken met eventuele getuigen.

De gemaskerde persoon reed weg in een blauwe auto. Waarschijnlijk ging het om een stationwagen met led verlichting aan de voorkant. De auto is weggereden over de Heesweg richting de Overkampsweg. Mogelijk is de auto rechtdoor gereden richting de Schoonhetenseweg of op de kruising rechtsaf geslagen richting rotonde weg Raalte/Deventer.

Hebt u tussen 4.00 uur en 4.15 uur een blauwe auto zien rijden in de omgeving van de Heesweg? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.