pitch en putt lemele hans strijkveen in topvorm

Hellendoorner Jan Nekkers bleef met vier onder par, (50 slagen) nog het dicht bij Hans in de buurt. Gerrit Koggel uit Dalmsholte scoorde een hole in one op hole twee en kwam op twee onder par uit ( 52 slagen). Jan Hekman uit Ommen liep een rondje par (54 slagen). Lemelervelder Tonnie Reimink had 55 slagen nodig voor de achtienholes deze week. Ook de in Raalte wonende Maurice Wesdorp had een uitstekende ronde van 56 slagen. Wim van der Linde uit Lemele kwam rond met 58 slagen.

Noël Shannon uit Laag Zuthem en Ton Sie uit Lemelerveld hadden deze week 60 slagen nodig. Het laatste punt ging deze week naar Hardenberger Jan van der Vinne voor zijn ronde van 62 slagen. Bij strokeplay krijgt degene met de minste slagen elke competitie ronde tien punten, aflopend naar één punt.

Het tussen klassement Strokeplay wordt aangevoerd door Hans Strijkveen met 170 punten, Jan van der Vinne staat tweede met 157 punten. Henri Duerink staat derde met 142 punten, en Noël Shannon en Jan Hekman staan met 130 punten gedeeld vierde. Jan Nekkers volgt dan met 110 punten.

Voor het stableford klassement pakte Maurice Wesdorp de tien punten deze week door 46 stableford bij elkaar te spelen. Bij stableford wordt rekening gehouden met de zogenaamde handicap (hcp) ( niveau) welke de speler heeft, en scoort men meer dan 36 stableford dan krijgt met een lagere hcp. Speelt men minder dan 32 stableford punten bij elkaar dan verhoogd men zijn of haar hcp. Jan Nekkers en Gerrit Koggel speelden 41 stableford bij elkaar. Hans Strijkveen 40, Tonnie Reimink 39, Jan Hekman en Wim van der Linde 38 en Gerrit Dankelman en Hans Timmerman 37 stableford. Deze spelers verlaagden dus allemaal hun hcp met 0.1 per punt boven de 36 naar beneden.

Het tussenklassement wordt hier aangevoerd door Ommenaar Jan Hekman met 117 punten, Freddie Dijk staat tweede met 104 punten, derde is hier Hans Strijkveen met 100 punten. Jan van der Vinne met 85 en Gerrit Koggel met 84 punten zijn de achtervolgers

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.