pitch en putt in lemele hekman en strijkveen drie onder par

Na dit geweld waren het Gerrit Koggel uit Dalmsholte en Jan van der Vinne uit Hardenberg die 55 slagen nodig waren om de achttien holes te bedwingen. De laatste negen brachten hier geen uitsluitsel en dan wordt er gekeken naar de laatste zes holes en hier had Gerrit 18 slagen nodig en Jan 20 zodoende waren er acht punten voor Gerrit en Jan mocht er zeven bijschrijven.

Zes punten waren er voor Noël Shannon uit Laag Zuthem na een ronde 58. Maurice Wesdorp uit Raalte pakte vijf punten mee na een ronde van 60. Wim van der Linde uit Lemele, Gerrit Tempert uit Nijverdal en Henri Duerink uit Lemele hadden 61 slagen nodig deze keer, de laatste negen brachten ook hier de punten verdeling en Wim kreeg vier punten Gerrit drie en Henri twee punten er bij. Henri Duerink sloeg nog wel een hole in one op hole vijf. Het laatste punt deze ronde was voor Rik Ebben uit Hellendoorn met een ronde van 62 slagen.

Het tussenklassement strokeplay is op dit moment, Jan van der Vinne 161 punten, Hans Strijkveen 160 punten, Henri Duerink 142 punten, Noël Shannon staat op 127 en Jan Hekman op 123 punten. Wel hierbij de aantekening dat Jan van der Vinne en Henri Duerink alle 21 wedstrijden hebben gespeeld en dat Hans en Noël twee wedstrijden hebben gemist en Jan Hekman zelf vier wedstrijden.

Maurice Wesdorp pakte met 43 stableford punten de tien punten voor het tussenklassement stableford. Jan Hekman en Gerrit Dankelman scoorden 40 stableford en kregen negen punten. Met 38 stableford voor Hans Strijkveen en Gerrit Koggel kregen deze spelers zeven punten bijgeschreven. Rik Ebben scoorde 36 stableford goed voor vijf punten. Jan van der Vinne, Wim van der Linde en Gerrit Tempert scoorden 35 stableford en kregen elks vier punten erbij. Het laatste punt was hier voor Wim Harkema met 33 stableford.

Het tussenklassement stableford zier er op dit moment zo uit. Jan Hekman heeft de kop over genomen en heeft nu 112 punten, gevolgd door Freddie Dijk met 104 die weer gevolgd wordt door Hans Strijkveen met 93 punten. Jan van der Vinne heeft 85 punten en Gerrit Koggel 75 punten. Uit eindelijk zullen voor de eindstandstand de beste twintig uitslagen mee tellen voor het kampioenschap in zowel het strokeplay als ook de stableford competitie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.