Home / archiefcentraal / pilsie op zn tied maar zonder id niet in olst wijhe

pilsie op zn tied maar zonder id niet in olst wijhe

De gemeente heeft met supermarkten, slijterij, sportverenigingen, dorps- en buurthuizen, horeca, evenementen- en jongerenorganisaties al veel inspanningen verricht om ervoor te zorgen dat onze jongeren onder de 18 jaar in Olst-Wijhe geen alcohol kunnen kopen of gebruiken.

“Er zijn al goede resultaten geboekt, maar het kan nog beter. Het spontaan tonen van een legitimatiebewijs door jongeren bij de aankoop van alcohol en tabak gebeurt bijvoorbeeld nog te weinig”, laat de gemeente weten. 

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.