pensionado je bederft mijn uitzicht

Op camping 2 keken we uit op het toiletgebouw. Geen mensen met wc-rollen gezien! Hoe kwamen we erachter of ze een grote of kleine boodschap achter hadden gelaten in de wc-pot? Ook waren we verbaasd te zien hoeveel soorten toilettassen er zijn. Van supermarkttas tot beautycase.

Op camping 3 keken we uit over het weidse land aan de rand van de camping. Een prachtig coulissen landschap ontvouwde zich voor onze ogen. Dichtbij ons een ezel, die zich regelmatig liet horen en een pony, die speels door het weitje dartelde.

Op camping 4 was zoveel privacy, we zagen niks. Heerlijk wat een rust…..tussen de coniferen.

Na een van onze weekendjes weg besloten we op de terugweg naar huis even snel een patatje te gaan eten in een klein dorpje. Zo’n grote camperbus zet je niet op een gewone parkeerplaats, dus zochten we een plekje langs de stoeprand. Opeens verscheen er een vrouw aan het raam er tegenover. Verontwaardigd tikte ze op het raam. Of we de bus maar even wilden verplaatsen, want die bedierf haar uitzicht!

Haar uitzicht?

Ze keek uit op een kale muur!

Johanna van den Berg
Uit het leven van een pensionado

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.