pensionado de honderste

Mijn lief wil niet graag op de voorgrond staan, hij hoeft al die aandacht niet. Ik daarentegen wil mijn hele leven maar een ding. Ik wil beroemd worden. Dat is me nog niet gelukt. Ik ben geen BN’er geworden, jammer……Maar ik heb nog tijd om een bekendheid te worden. De vraag is, wat moet ik daarvoor doen? Wie weet het?

Ik ga zeker geen halsbrekende toeren uithalen, want ik ben al niet zo soepel meer. Ik ga niet zingen, want dan krijg ik zeker geen complimenten, terwijl ik vroeger toch echt dacht, dat ik talent had. Toen waren er nog geen talentenwedstrijden, gelukkig is een afgang me destijds bespaard gebleven.

Ik kom ook niet meer op de tv. Lang geleden was ik trots op mezelf als ik herkend werd door derden, omdat ik op tv geweest was.

De eerste keer liep ik in het defilé mee bij paleis Soestdijk, voor Koningin Juliana. Ja, ja, ze zwaaide naar mij. In mijn puberteit zat ik in het publiek bij een literair programma, ja ja velen hebben me destijds gezien. Bij DWDD jaren later zat ik wel erg achteraan, nauwelijks te herkennen, maar bij een discussieprogramma over de verloedering van de samenleving mocht zelfs ik iets zeggen. Het werd rechtstreeks uitgezonden en van de weeromstuit ging ik stotteren……

Wat moet ik doen om in de publiciteit te komen?

Ik weet het al, ik blijf columns schrijven. Op naar de 1000! Dan komt er zeker een feestje!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.