opmerkelijke buit bij inbraak peter pan heino schade is groot

De inbraak is aan de achterkant van het pand gestart, waar een raam met een koevoet is geforceerd. Vervolgens zijn de daders naar de meterkast gegaan waar alle kabels zijn doorgeknipt en de alarminstallatie kapot is geslagen, dat laat de eigenaar van Peter Pan weten aan RTV Raalte. 

De daders waren volgens eigenaar Robert op zoek naar een kluis, maar er is helemaal geen kluis aanwezig in het pand. Wel werden er twee laptops, een tosti-ijzer, een zoutpot, een ventilator en wat fooiengeld. Toch is er voor duizenden euro’s aan schade, want alle producten uit de koeling en vriezer zijn bedorven omdat beide wagenwijd zijn opengezet. 

Het is waarschijnlijk een van de laatste berichten over Peter Pan Heino, per 1 september is het huurcontract namelijk afgelopen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.