open huis in ecr solace heino

Op 18 augustus is er van 10:00 tot 15:00 uur een open dag op ECR Solace waarbij er diverse rondleidingen worden gegeven met uitleg over de woonmogelijkheden en de zorg die geboden kan worden.

ECR Solace is onderdeel van ECR (European Care Residences). ECR is uitgeroepen tot winnaar 2016 door het Nationale Business Succes Award Instituut in de branche ‘Woonzorgvoorzieningen’. De nominatiecommissie van het NBSA-Instituut vindt dat ‘gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie plus een 100% focus op de klant, ECR tot een absolute topper maken van de branche Woonzorgvoorzieningen’. De bewoners en gasten van ECR Solace zijn blij met deze onderscheiding.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.