Home / archiefcentraal / olster wereldkoor zoekt nog leden

olster wereldkoor zoekt nog leden

Het koor is bedoeld voor iedereen die van zingen houdt, van 18 tot 88 jaar. De liederen, twee- tot vierstemmig, zijn nooit te moeilijk, maar altijd mooi. Het koor is geschikt voor beginnende zangers, maar ook de meer geoefende koorzanger zal genieten van de liederen. Er is nog plek in het koor voor sopranen, tenoren en bassen. De alt-groep is vol, maar je kunt je wel opgeven voor een wachtlijst.

Het repetitiemoment is donderdagavond van 19.30 tot 21.15 uur, in het Middenhuis van de Aardehuiswijk in Olst, een bijzondere plek om te zingen. Donderdag 8 september is een open repetitie voor belangstellenden. Voor aanmelden of meer informatie: wereldlied.olst@gmail.com of 06-23022248.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.