olga commandeur geeft startsein voor beweegmiddag in raalte

Vrijdag 9 september 2016 zal de aftrap worden gegeven van het eerste seizoen ‘Ouderen in beweging’ bij speeltuin Blekkerhoek. Deze dag zal Olga Commandeur er wederom zijn en de ‘Train de Trainersdag’ verzorgen. http://olgacommandeur.nl/

Deze dag is bedoeld voor MBVO trainers, activiteitenbegeleiders, fysiotherapeuten, buursportcoaches, senioren sporttrainers, vrijwilligers (mogen ook ouderen zijn) met beweegachtergrond of interesse etc. Ook trainers/begeleiders gehandicaptenzorg zijn welkom

Doel is om zoveel mogelijk trainers uit de omgeving enthousiast te krijgen om op een verantwoorde wijze samen met ouderen buiten op het beweegplein te gaan oefenen.

In de ochtend (vanaf 9.30 uur) zal er veel theoretische kennis opgedaan worden over het bewegen en het toepassen hiervan op het beweegplein, ’s middags om 13.00 uur kunnen gebruikers onder leiding van de cursisten gebruik maken van het toestel.

Een heel belangrijk punt bij de beweegmiddagen is laagdrempeligheid en gezelligheid. Voor de laagdrempeligheid zorgt de speeltuin door geen kosten te berekenen voor deelname.

Opgave voor /informatie over de ochtend kan nog via info@blekkerhoek.nl . Opgave voor de beweegmiddag is niet nodig, iedereen die wil bewegen is van harte welkom om 13.00 uur bij speeltuin Blekkerhoek. Aan beide aktiviteiten zijn geen kosten verbonden.

Samen met de Gemeente Raalte is afgesproken dat deze ochtend ook het moment wordt voor de Raalter kick-off van het WMO-sportproject ‘Samen Actief’.

Dit zal dan voorafgaand aan de workshopochtend zijn rond 9.15 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.